Point Development, dezvoltatorul City Point si New point, are in lucru 500 locuinte pentru urmatorii doi ani si alte 700 pana in 2024

Point Development va da startul in aceasta vara lucrarilor de extindere la ansamblul City Point Aviatiei, aflat in vecinatatea polului de birouri Barbu Vacarescu – Pipera si a mall-ului Promenada. Dezvoltatorul pune pe piata studiouri duble, apartamente cu doua si trei camere si apartamente duplex in trei blocuri cu 12 si 18 etaje, cu un total de 407 unitati, primele 107 locuinte urmand sa fie livrate incepand cu 2021. Prima faza a City Point, insumand 215 apartamente este vanduta in totalitate din 2017.

Continuarea pe wall-street.ro

POINT Development construieste proiecte rezidentiale de 50 milioane euro

Dezvoltatorul rezidential Point Development (cunoscut ca Shikun & Binui) are in lucru 526 de apartamente pe segmentele medium-plus si premium in diverse zone ale Bucurestiului, ce vor fi livrate in urmatorii doi ani.
”Dupa 13 ani de prezenta pe piata rezidentiala romaneasca, cand ne-am facut un renume pentru calitatea locuintelor dezvoltate in ansamblurile City Point si New Point, am luat decizia de a grupa toate proiectele noastre sub brandul de dezvoltator Point Development, detinut de Shikun Binui”, explica Favi Stelian, Managing Director, Point Development, adaugand: ”Avem in lucru 526 de apartamente cu date de livrare pana in 2021 si un pipeline extins de 1.263 de unitati rezidentiale cu livrari estimate pana in 2024.”
Continuarea pe https://www.agendaconstructiilor.ro/files/oportunitati-comunicate/point-development-construieste-in-capitala-proiecte-rezidentiale-de-50-milioane-euro.html

Peste 1.200 de unități rezidențiale noi până în 2024, anunță Point Development

„Avem în lucru 526 de apartamente cu date de livrare până în 2021 și un pipeline extins de 1.263 de unități rezidențiale cu livrări estimate până în 2024”, a declarat Favi Stelian, managing director al Point Development. Cele 526 de locuințe, de pe segmentele medium-plus și premium, la care se va lucra până în 2021 sunt incluse în proiectele New Point, City Point și Green Point din București. Primele livrate, în iulie 2019, vor fi cele 136 de apartamente cuprinse în faza a doua de construcție a ansamblului New Point din zona Pipera. Dezvoltatorul a decis, de altfel, să cumpere teren pentru extinderea acestui proiect de la 408 la 600 de apartamente, adăugând și 118 vile.

Citește continuarea articolului pe: https://cpi.imobiliare.ro/piata-imobiliara/peste-1-200-de-unitati-rezidentiale-noi-pana-in-2024-anunta-point-development

Israelienii de la Point Development au în plan investiţii de 50 mil.euro în trei proiecte rezidenţiale din Bucureşti

Dezvoltatorul rezidenţial Point Development, deţinut de compania israeliană Shikun & Binui, va investi în următorii doi ani 50 milioane euro pentru construcţia a peste 500 de apartamente în diverse zone ale Bucureştiului, în complexurile New Point, City Point şi Green Point.

”După 13 ani de prezenţă pe piaţa rezidenţială românească, când ne-am făcut un renume pentru calitatea locuinţelor dezvoltate în ansamblurile City Point şi New Point, am luat decizia de a grupa toate proiectele noastre sub brandul de dezvoltator Point Development, deţinut de Shikun Binui”, explică Favi Stelian, Managing Director, Point Development.

Mai multe pe zf.ro

Point Development are în lucru 526 apartamente în București

Dezvoltatorul rezidențial Point Development (cunoscut ca Shikun & Binui) are în lucru 526 de apartamente pe segmentele medium-plus și premium în diverse zone ale Bucureștiului, ce vor fi livrate în următorii doi ani.

După 13 ani de prezență pe piața rezidențială românească, când ne-am făcut un renume pentru calitatea locuințelor dezvoltate în ansamblurile City Point și New Point, am luat decizia de a grupa toate proiectele noastre sub brandul de dezvoltator Point Development, deținut de Shikun Binui”, explică Favi Stelian, Managing Director, Point Development, adăugând: ”Avem în lucru 526 de apartamente cu date de livrare până în 2021 și un pipeline extins de 1.263 de unități rezidențiale cu livrări estimate până în 2024.”

Vezi mai multe pe constructiv.ro